Follower

Khamis, 14 Julai 2011

** "Thank you" **


Hi kawan2 how ur life going on....hope everything fine.... dah berbulan juga i tak update blog saya ni...... sebok dan tak ada internet kat rumah...... saya harap kawan2 yang dapat hadiah GA saya suka dengan hadiahnya yang tak seberapa ni.....

Jumaat, 10 Jun 2011

Hadiah GA

Hi kawan2 how your weekend going on……hope everything fine…..
Ini ialah pemenang2 “1st Giveway vaithis”.
taniah kepada pemenang2 



Kepada pemenang2 please send your  address and contact no. to email add below to courier your gift.
Vaithis_21@yahoo.com


Pertama
 
Kedua

 Ketiga 
 

Rabu, 1 Jun 2011

Hadiah GA

Hi kawan2 how ur day today......hope fine and enjoy with lovely family on this weekend..... dah lama i tak update kat blog saya.... sebok dengan kerja...... ni dia hadiah2 nya untuk pemenang2 GA saya...... harap2 kawan2 suka dengan hadiah saya yang tak seberapa ni.....


Hadiah pertama



Hadiah Kedua



Hadiah Ketiga

Ahad, 1 Mei 2011

ALL BLOGGER COME JOIN MY 1ST GIVEWAY



Bersempena hari jadi untuk anak saya “Darshen” bulan ini, saya nak buat “1st Giveway vaithis”

Setiap GA mesti ada syarat2nya kan. Syarat2  mudah ajer :

1. Mestilah Jadi follower saya
2. Buat entry pasal GA ni dengan tajuk “1st Giveway Vaithis”
3. Anda perlu TAG sekurang-kurangnya 3 Orang kawan.
4. Pastikan letak gambar ini di sebelah side bar dan tinggalkan link di komen entri ni yer...
5. Lepas dah siap.bagi comment dan link pada entry ini.

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 1st May 2011

Hadiah disediakan untuk 3 orang pemenang yang dipilih olah anak saya….

Hadiah2nya COMING SOON….pasti kawan2 suka
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cari Blog Ini

Memuatkan ...